Nieuwe leerling

Voor het eerst naar de basisschool

Als uw zoon/dochter 4 jaar geworden is, mag hij/zij starten op de basisschool. De basisschooltijd is een belangrijke periode in het leven van een kind. Er zijn meerdere scholen in het stadsdeel Gestel, maar zij verschillen in de manier van werken, de sfeer en in keuzes die gemaakt worden om het onderwijs vorm te geven.  Als u overweegt om uw kind aan te melden op 't Startblok, maken we graag een afspraak zodat we u kunnen informeren over onze werkwijze en kunnen rondleiden op onze school. Het is raadzaam om op tijd aan te melden, bij voorkeur als uw kind 2,5 of bijna 3 jaar is.

Tussentijds overstappen naar onze school

Het kan voorkomen dat uw kind, vanwege een verhuizing of om een andere reden, tussentijds moet wisselen van basisschool. Om de overstap zo goed mogelijk te laten verlopen en om te verkennen of 't Startblok een passende plek is voor uw kind, plannen we een kennismakingsgesprek met de intern begeleider en de directeur. Vervolgens wordt er contact opgenomen met de huidige basisschool en wordt besloten of we uw zoon/dochter kunnen plaatsen.

Helaas is het niet meer mogelijk om, voor het schooljaar 2024-2025, leerlingen aan te melden in groep 4 of 5.

Aanvraag kennismakingsgesprek en rondleiding

Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek of rondleiding dan kunt u hiervoor bellen op werkdagen tussen 09.00u en 16.30u naar 040-2518710 of onderstaand formulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw