Kinderopvang Korein Kinderplein

Bij kinderopvang Korein Kinderplein Keverberg in Eindhoven, waar wij dagopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang (bso) aanbieden, is altijd wel iets te beleven. 

Uw kind krijgt alle aandacht en begeleiding die het nodig heeft. Ons team is enthousiast, betrokken en goed opgeleid. Bovendien hebben wij oog voor ieder kind en geven wij ieder kind persoonlijke aandacht. Daarmee leveren wij een bijdrage aan de ontwikkeling van het kind, ieder op zijn eigen tempo.

Goede voorbereiding op de basisschool

Wij werken nauw samen met Basisschool ’t Startblok en vormen samen Spil-centrum Keverberg. Samen zorgen we dat uw kind op een fijne manier kan opgroeien. Bijzonder is onze inhoudelijke afstemming en doorgaande lijn bij de peutergroepen en de groepen 1-2 van de scholen waar wij mee samenwerken. Kijken naar de ontwikkeling staat centraal. Daarmee leveren we een bijdrage aan een goede voorbereiding op de basisschool.

Onze kinderopvang

Benieuwd naar onze werkwijze en sfeer? Meer weten over onze dagopvang, het peuterwerk of de bso? Loop gerust een keer binnen of vraag direct een rondleiding aan.

Onze vestiging heeft op dit moment geen voltallige oudercommissie. Wilt u lid worden, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

Wat hebben wij u te bieden?

  • Professionele kinderopvang, pedagogisch verantwoord, veilig, vertrouwd en betaalbaar.
  • Dagopvang (0-4 jaar).
  • Buitenschoolse opvang (4-13 jaar).
  • Voorschoolse opvang (4-13 jaar).
  • Vroeg Voorschoolse Educatie voor een doorgaande lijn met school.
  • Activiteitenstructuur voor de buitenschoolse opvang.
  • Zwemlesservice.

Voor meer informatie en/of contactgegevens bezoekt u de website van Korein Kinderplein Keverberg.

Deel deze pagina